Basic – GOODWE inverter

A GoodWe egy vezető, stratégiai gondolkodású vállalat, amelyet 2010-ben alapítottak, és amely napelemes inverterek és energiatároló megoldások kutatására és gyártására összpontosít.

A GoodWe gyártási kapacitása 2019-ben 12 GW, és több mint 100 országban széles körben használják lakóépületek tetején, kereskedelmi rendszerekben és energiatároló rendszerekben.

A GoodWe a Bloomberg, az IHS & Wood Mackenzie szerint bekerült a világ 10 legjobb inverter gyártója közé. Méretét tekintve pedig az 5 legnagyobb kínai invertergyártó egyike.

A GoodWe arra összpontosít, hogy a sikert az ügyfelek által elért élménnyel párosítsa: azonosítja és integrálja a rendelkezésre álló legfejlettebb alkatrészeket és technikákat, miközben páratlan értékesítés utáni szolgáltatást kínál. A cég olyan műhelykoncepciót dolgozott ki, amelynek célja globális támogatás nyújtása minden ügyfél számára, ideértve a tervezési tanácsadást, a műszaki képzést, a helyszíni támogatást és az értékesítés utáni szolgáltatást.A GoodWe minden megbízhatóságra, stabilitásra és fenntartható fejlődésre építette hírnevét minden olyan piacon, amelyen működik. Ennek köszönhetően a GoodWe részesedése a solar piacon folyamatosan növekszik.

XS Sorozat – XS Sorozat, 0,7 – 3 KW Egyfázisú, 1 MPPT

A GoodWe XS sorozatú invertereket rendkívül kicsi méretük, csendes működésük és mindössze 5,2 kg-os súlyuk különbözteti meg, ami kiemelten könnyű mozgatást és beszerelést tesz lehetővé. Kis méretűk garantálja a könnyű elhelyezést, különösen háztartásokban.30% -os túlméretezést tesznek lehetővé DC oldalról, és akár 97% -os európai hatásfok is elérhető velük.

SDT G2 Sorozat – SDT Sorozat, 4 – 10 KW, Háromfázisú, 2 MPPT

A GoodWe Smart SDT G2 inverter sorozatot kifejezetten háromfázisú otthoni napelem-rendszerekhez fejlesztették ki, széles teljesítménytartományra kiterjesztve: 4-10 kW. Az SDT G2 nagy hatékonysága (98,3%), a megnövekedett túlméretezési és túlterhelési képességek,valamint az a tény, hogy a telepítéshez nincs szükség nullapontra, az SDT G2 kiemelkedő javulást jelent az iparban. Az SDT sorozat invertere kicsi, könnyű és könnyen telepíthető. Alkalmas kültéri és beltéri szereléshez. Csendes működést biztosít a természetes konvekciós hűtés miatt.

DNS Sorozat – DNS Sorozat, 3-6 kW, Egyfázisú, 2 MPPT

A GoodWe DNS sorozat egyfázisú inverterei tökéletesen kompakt méretűek, átfogó szoftver és hardver technológiával rendelkeznek. A legújabb technológiát használják a fotovoltaikus napelemek átalakításában. A tartós és hosszú élettartamú, a modern ipari szabványok szerint gyártott DNS sorozat nagy hatékonyságú és osztályvezető funkcionalitást, IP65 por- és vízszigetelést, valamint ventilátor nélküli, alacsony zajszintű kialakítást kínál. Az 3-6 kW teljesítményű modellek ideálisak otthoni létesítményekhez.