Premium – Fronius inverter

MINŐSÉG ÉS INNOVÁCIÓ MINT CSALÁDI HAGYOMÁNY

A Fronius márkát már a kezdetek óta formálja az új technológiák iránti szenvedély, az intenzív kutatás és a forradalmi megoldások. A család tulajdonában lévő vállalatunk már az 1945-ben előállított legelső akkumulátortöltő óta globális mércéket állít fel az innováció, a minőség és a energiaátalakítás területén.

SZOLGÁLTATÁS
Az erős partneri kapcsolatok és az első osztályú szervizelési stratégia elsődleges fontosságúak számunkra. A Fronius szervizpartner program a leggyorsabb szervizszolgáltatást kínálja a szerelők számára Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG
Több évtizedes tapasztalatunk magas minőségi követelményeikben is visszaköszönnek. Az energiaforrástól függetlenül, a megbízható energiaellátás azt jelenti, hogy a villamosenergia mindig rendelkezésre áll, amikor szükség van rá. A Fronius vállalatot mindig az a törekvés vezette, hogy biztosítsa az ennek a célnak az eléréséhez szükséges minőséget, műszaki támogatást és felügyeletet.

STABILITÁS
A Fronius családi vállalkozás, mely több mint hetven éve magántulajdonban van. A hosszú távú növekedés és az erőforrások felelősségteljes használata képezik vállalkozói tevékenységünk alapját.

ÍGY KEZDŐDÖTT MINDEN

A Fronius története a Pettenbach közelében található rankleiteni laktanyában kezdődött. Itt kezdte el 1945-ben Günter Fronius az első 50 Hz-es technológiát alkalmazó töltő megtervezését, mivel nem akarta elfogadni, hogy nem lehet feltölteni a gépkocsik akkumulátorát.

FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS
A Fronius – mely vezető vállalatként ismert a innováció és a technológia területén – ma több mint 28 országban rendelkezik leányvállalattal, továbbá több mint 60 országban képviselik szerződéses márkakereskedők és értékesítési képviselők

ÚTTÖRŐ
1992 óta a Fronius a megújuló energiával, különösen a napenergiával foglalkozik. Ez az üzletág a napenergia úttörőjeként és invertergyártóként indult útjára. Ma a megújuló energia termeléséhez, eltárolásához, elosztásához és fogyasztásához használatos termékek és megoldások széles skáláját kínáljuk.

A HARMADIK GENERÁCIÓ
Az 1980-as évek kezdete óta Günter Fronius gyermekei – Klaus Fronius és Brigitte Strauß – felelnek a vállalat működéséért és nemzetközivé válásáért. 2011 óta Elisabeth Engelbrechtsmüller-Strauß, a vállalat
alapítójának unokája vezeti a vállalatot. A cél azonban ugyanaz maradt az évek során: fenntartható jövő kialakítása innovációk, minőség és a legjobb szerviz segítségével!

AZ ENERGIAÁGAZAT INTEGRÁCIÓJA A KULCS A 24 ÓRÁS NAPSÜTÉSHEZ

Energiarendszerünk megváltoztatásához a fosszilis üzemanyagokat megújuló energiaforrásokra kell cserélnünk – nemcsak akkor, amikor villamosenergiát termelünk, hanem akkor is, amikor a fűtésről és a mobilitásról van szó. A 24 órás napsütés egyet jelent az összes energiaágazat elektromossá tételével – és az ágazatok 100%-ban megújuló villamosenergiával, pl. napenergiával való ellátásával. A Fronius napelemes megoldásainak köszönhetően most először egyéni döntés kérdése, hogy a már ma elérhető tárolási, fűtési és e-mobilitási rendszerek 100%-ban megújuló rendszerekké váljanak.

A FRONIUS SNAPINVERTEREK GENERÁCIÓJA

A SnapINverterek generációjára jellemző az egységes, intelligens kivitel és a maximális rugalmasság. Telepítőként biztosan élvezni fogja az egyszerű telepítés és üzembe helyezés előnyeit, valamint a gyors és egyszerű szervizelést. Mivel a szabványosított termékcsalád 3 és 27 kW közötti kivitelben kapható, a SnapINverterek ideális választást jelentenek függetlenül a rendszer méretétől, legyen szó akár családi házról, akár nagyszabású projektekről.

A FRONIUS SNAPINVERTEREK JELLEMZŐI

A SnapINverter technológia
/ Egyszerű, szabványosított szerelőrendszer, felhasználói interfész és beállítási eljárás.
/ A csatlakozó rész és a teljesítményátviteli egység különállóak.
/ SnapIN kialakítás az egyszerű üzembe helyezés és szervizelés érdekében.
Integrált adatkommunikáció
/ Teljesen integrált adatnaplózás, WiFi, Ethernet, energia-menedzsment, webszerver, valamint különböző interfészek.
/ A következő szabványok segítségével csatlakozhat külső egységekhez: Modbus TCP SunSpec, Modbus RTU SunSpec vagy Fronius Solar API (JSON).
Smart Grid Ready
/ Az okosfunkciók be vannak építve az eszközökbe, beleértve a meddő és a hatásos teljesítmény optimális betáplálásához használatos vezérlőfunkciók is.
/ A hálózati hibák csökkentésével, a stabil hálózati működéssel a rendszer termelése maximalizálható.
Exportálás korlátozása / Zéró betáplálás
/ Korlátozza a hálózati betáplálás mértékét, ha betáplálási korlátozások szükségesek.
/ Csak egy Fronius Smart Meter szükséges hozzá.
SuperFlex Design
/ Két MPP-követő, valamint magas rendszerfeszültség és széles DC bemeneti feszültségtartomány együttese, minden DC bemenet saját MPP követővel van ellátva.
/ Egyetlen inverter az eltérő tájolású tetőkhöz, egy vagy több sztring árnyékolásának elkülőnítésére, illetve a bővítésre szánt modulok felhasználására.
Dynamic Peak Manager
/ Új MPP követési algoritmus.
/ Automatikusan és rendszeresen ellenőrzi a rendszert, és még részleges árnyék esetén is megtalálja a globális maximális munkapontot (GMPP).

FRONIUS ENERGY PROFILING

A Fronius energy profiling méréssel energiafelhasználási elemzéseket tesz lehetővé. Segítségével tehát személyre szabott, adatokon alapuló szolgáltatást kínálhat az ügyfeleknek a telepítő. A Fronius energy profiling
használatával képes testre szabott megoldásokat kínálni, melyeket valóban észszerűnek találnak ügyfelei.

FRONIUS SOLAR.WEB VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST A NAPELEMES RENDSZERE FELETT

Egy olyan korszakban, amikor csökken a betáplálás térítése, és egyre több ember törekszik önellátásra, a berendezésfelügyelet minden napelemes
rendszer nélkülözhetetlen elemévé válik. A Fronius Solar.web azonban nemcsak segít az Ön ügyfeleinek, hogy energiagazdálkodásuk javításával növeljék a saját fogyasztásuk arányát, hanem ahhoz is tökéletes eszköz, hogy Ön kielemezze ügyfelei igényeit, és optimális megoldást kínálhasson nekik.

FRONIUS GARANCIÁK

A napelemes rendszerek tulajdonosai számára a megbízhatóság, a hosszú élettartam és a fenntarthatóság döntő szerepet játszik – ahogyan ez a Fronius esetében is. Ezért lehetőséget biztosítunk a Fronius termékeire vonatkozó garancia kiterjesztésére. A Fronius sztringinverterek és a Fronius tároló alapkivitelben két év garanciális időtartamú. A garancia kiterjesztésével a Fronius támogatás egyedülállóan magas színvonalú szolgáltatása – tartós és megbízható.

BIZTOS PARTNERI KAPCSOLAT A FRONIUS VÁLLALATTAL

A Fronius családi vállalkozás, mely több mint hetven éve magántulajdonban van. A hosszú távú növekedés és az erőforrások felelősségteljes használata képezik vállalkozói tevékenységünk alapját.

A hosszú távú növekedés és az erőforrások felelősségteljes használata képezik a vállalkozói tevékenységünk alapját.

A vállalat magántulajdonban van, pénzügyileg stabil, és a lehető legjobb kockázati mutatót (1*) kapta a Dun & Bradstreet vállalattól. A saját tőke aránya 60%

A FRONIUS ÜZLETI MEGOLDÁSAI MERT A MINŐSÉG OLCSÓBBNAK BIZONYUL

Ha azt szeretné, hogy hosszú távon nagy legyen a projektből származó megtérülés, nincs értelme annak, ha csak az inverter beszerzési költségét veszi figyelembe. A teljes rendszer kezdeti költségeinek – melyek erősen függnek az invertertől – és a rendszer teljes élettartama során felmerülő működési költségeknek a kombinációja az, ami igazán döntő jelentőségű.
Az egyik Észak-Olaszországban tetőre szerelt rendszer alapján készített összehasonlításunk valóban megmutatja, hogy miért érdemes közelebbi pillantást vetni a tőkeköltségekre, a működési költségekre és a befektetési megtérülésre.

A napelemes rendszerek tőkeköltsége vagy beruházási költsége az inverter, a modulok, a munkaerőköltségek és a BOS költségek kombinációjából áll, mely a kábelbevezetésre és az elosztó dobozokra stb. fordított összes járulékos kiadást is tartalmazza. Az inverterek a tőkeköltségek kevesebb mint 10%-át teszik ki, de 100%-ban felelnek a teljesítményért.

CSÖKKENTSE A BOS KÖLTSÉGEKET A FRONIUS ECO SEGÍTSÉGÉVEL

A PIAC LEGGYORSABB SZERVIZE
A Fronius panelcsere-koncepciója azt jelenti, hogy a Fronius szervizpartnerei közvetlenül a helyszínen megjavíthatják az invertereket – ami időt és pénzt takarít meg

MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEK TERÉN ELSŐ
A Fronius inverterek szervizelési költsége garantáltan a legalacsonyabb – méghozzá az eszköz teljes élettartama során.

MINIMÁLIS KARBANTARTÁSI KÖVETELMÉNYEK
A Fronius SnapINverterek karbantartási költségei minimálisak, mivel az aktív hűtés és a jól bevált Fronius minőség kombinációja miatt alig igényelnek karbantartást.

MAXIMÁLIS RUGALMASSÁG A RENDSZERTERVEZÉSBEN
A Fronius Eco és a Fronius Symo inverter kombinációja garantáltan optimális kialakítást biztosít minden rendszer esetében.

AKTÍV HŰTÉSTECHNIKA
A Fronius SnapINverter aktív hűtése jobb teljesítménycsökkentési viselkedést, alacsonyabb költségeket, hosszabb élettartamot és nagyobb hozamot biztosít.

1992 ÓTA A NAPENERGIA SZAKÉRTŐI
Ebben az ágazatban csak nagyon kevés vállalat kínál olyan mértékű tapasztalatot és szakértelmet, mint amilyenre a Fronius a hosszú és sikeres múltja során szert tett.

MIÉRT SZÁMÍTHAT A FRONIUS MEGOLDÁSAIRA KERESKEDELMI NAPELEMES RENDSZEREK ESETÉBEN?

A más 60 kW-os inverterekkel való összehasonlítások – legyen szó akár centralizált, akár decentralizált rendszerről – azt mutatják, hogy a Fronius Eco 27 kW-os inverter költséghaszna 62%. Ezek a megtakarítások a kábelbevezetés, valamint az AC és a DC elosztásához szükséges alkatrészek tekintetében adódó különbségeknek köszönhetők. Az inverter és az AC elosztó között áthidalandó távolságok szintén jelentősek. A DC Connector Kit 35 csatlakozószett használatával a Fronius Eco 27 kW-os inverter centralizált rendszerekhez is használható.

KIVÁLÓ SZERVIZ ÉS TÁMOGATÁS

A FRONIUS TELEPÍTŐJE
/ A sikeres együttműködés erős alapja
/ A Fronius telepítői szervizelés esetén az egész invertert ki tudják cserélni

A FRONIUS SYSTEM PARTNER PROGRAM
/ Műszaki szakértelem közvetlenül a gyártótól: vegyen részt képzéseinken
/ A piac leggyorsabb szervizelési koncepciója: a Fronius panelcsere koncepció
/ A legjobb támogatás (a Fronius SOS, szakértői támogatás műszaki forródrótunkon)
/ Exkluzív szolgáltatások, pl. értékesítési- és marketing támogatások, valamint rendszeres rendezvények

FRONIUS SOS – SOLAR ONLINE SUPPORT
SOS.FRONIUS.COM

/ Telepítők számára készült platformunk gyors és hatékony hibaelhárítást tesz lehetővé
/ Csupán egy laptopra vagy okoseszközre, valamint az inverter sorozatszámára van szüksége

Az iparágon belül nemzetközi referenciának tekintik vállaltunk értékesítés utáni szolgáltatását. Ez a napelemes rendszerek első számú márkájaként kulcsfontosságú a Fronius számára.

SZAKÉRTŐI TUDÁS KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL

KÉPZÉSEK
/ A Fronius szakértői által tartott képzések
/ Gyakorlatias, praktikus szemináriumok
/ Az Ön igényeire szabva www.fronius.hu/solar/kepzes

FRONIUS WEBINÁRIUMOK
Vegyen részt valamelyik általunk kínált, izgalmas webináriumon, és bővítse tudását kényelmesen, saját otthonából vagy a munkahelyéről. www.fronius.hu/solar/webinarium

SZAKKÉPZÉSEK
Átfogó képzéseket kínálunk Önnek, hogy a Fronius szervizpartnerévé válhasson. Képzéseink a gyakorlatra összpontosítanak, átadjuk Önnek a szükséges műszaki és szervizelési szaktudást, hogy minden esetre felkészült
legyen.

FRONIUS MAGYARORSZÁG

Több, mint 41.000 db leszállított inverter Magyarországon, 473 MW beépített teljesítménnyel a Fronius az Ön partnere a magyarországi napelemes üzletágban.